Klassisk iskaffe uden sukker

 photo 2-blogjuni002_zpsa10b6d46.jpg Her i junisolen, må i finde jer i uredigerede billeder og store mængder kaffe fra min side. Jeg har fået en ny svaghed, den klassiske iskaffe. Et par gange om ugen, efter en lang arbejdsdag, når solen rigtig har opvarmet lejligheden, er det SKØNT at fordufte til altanen og nyde en kold kaffe. Når man er ude, er det jo ofte ligmed rørsukker, kaffe- eller karamelsirup og dermed indeholdende en hel del sukker. Denne sag er min favorit, du behøver ikke en blender der kan knuse is, jeg synes terninger fungerer perfekt. Et glas som det viste:  2 dl skummetmælk 3 isterninger - kan også være frosne kaffeterninger Et shot kold stærk espresso - jeg bruger min Dulce gusto maskine og kapslen "Espresso Intenso" 4-6 dråber Perfect Sød fra Isis. En mælkeskummer er ikke nødvendig hér, vil du have cremet skum på toppen, ryster du blot mælken i et meljævningsbærger (findes det ord?!) eller anden lille beholder med låg.  photo 3-blogjuni005_zps3caf7c3d.jpg