Vi tester: helse kaffe, te og kakao

 photo c1faa2a1-3543-4903-9f23-5c42f4200335_zps84d69675.jpg Vi har for nyligt fået tilsendt en pakke, en lækker en af slagsen - spækket med kaffe, te og kakao, hvorfor vi de sidste par dage har testet og smagt. Alle produkter er fra Organo Gold, som laver gourmet kaffer, te og kakao med den asiatiske helseurt Ganoderma Lucidum. Vi må blankt erkende, at Ganoderma Lucidum ikke umiddelbart var en urt vi kendte til, men efter lidt research har vi fundet ud af, at denne helseurt har mange fantastiske egenskaber. Bl.a. så forbedrer og fremmer den styrkelsen af vores naturlige immunforsvar, den hjælper til at balancere kroppen og balancere desuden også vores blodsukker og skulle efter sigende øge stofskiftet. Sundklub.dk har lavet en lille liste med de gode egenskaber ved organo golds produkter:
  • Ingen skadelige stoffer. Kan drikkes dagligt helt uden bivirkninger.
  • PH neutral sammenlignet med normal kaffe og te, der indeholder meget syre.
  • Kun 8mg koffein sammenlignet med normal kaffe og te på op til 150mg.
  • Ved regelmæssig indtagelse genopbygges kroppens vialitet og organernes funktioner forbedres.
  • Regulerer og styrker kroppens immunforsvar.
  • Uden at ændre på dine kaffe/te vaner får du nu også dækket dit daglige behov for vitaminer og mineraler.
( psst... vi har en skøn rabatkode til jer, nederst i indlægget ) Alt i alt er der jo en del gode ting at sige om organo gold, MEEN hvordan smager det så egentlig? Det har vi testet og givet dem hjerter fra 1 til 5. ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  photo 444_zpsd1251ed1.jpgOrgano Gold - Noir Beskrivelse fra sundklub.dk: Basisk kaffe, fyldt med anti-oxidanter, vitaminer og mineraler. Organo Gold har skabt verdens første kaffe, fyldt med sunde elementer og uden de normale bi-virkninger fra almindelig kaffe.  Én kop Organo Gold kaffe indeholder 5mg. koffein og er basisk, imod en normal kop på 60 - 120mg. som er syrlig. Denne kombination fjerner de normale bi-virkninger ved kaffe så som halsbrænd, sure opstød, dårlig mave, rastløshed, søvnbesvær, energikollaps når koffeinen ikke længere har effekt.

SMAGSLØJER SIGER : ♥ ♥ ♥ ♥ 

Kaffen har en skøn mild og blød smag. Normalt plejer vi at bruge en god slat mælk i kaffen, men denne kaffe har en helt perfekt afbalanceret smag - der gør at alle kopperne er drukket sort, og det siger ikke så lidt. Dét betyder simpelthen, at kaffen får 4 ud af 5 mulige hjerter .

 photo 575_zps53c6b4dd.jpgOrgano Gold - Hot Chocolate Beskrivelse fra sundklub.dk: Basisk kakao, fyldt med anti-oxidanter, vitaminer og mineraler. Organo Gold har skabt verdens første kakao, fyldt med sunde elementer. Kakaoen kan blandes med både varmt vand eller mælk, hvilket naturligvis har indflydelse på smag og fyldigheden af kakaoen. 

SMAGSLØJER SIGER: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Kakaoen, som vi har drukket med varmt vand, har en blød og cremet smag. Med tanke på alle de sunde egenskaber den indeholder, kan vi ikke andet end at være begejstret. Den har den klassiske kakaosmag som vi kender den, og den lækre eftersmag af, hvad vi må antage er ganoderma lucidum, giver den det ekstra twist som gør den super lækker. 

 photo 7877_zps9a5e0e6d.jpgOrgano Gold - Økologisk Grøn Te

Beskrivelse fra sundklub.dk: Økologisk og basisk Grøn Te, fyldt med anti-oxidanter, vitaminer og mineraler. Organo Gold har skabt verdens første Grønne The blandet med Ganoderma Lucidum. Teen er fyldt med en masse sunde elementer.

SMAGSLØJER SIGER: ♥ ♥ ♥  ♥ Den grønne te er absolut velsmagende, og har den klassiske smag af grøn te med et twist. Her må vi igen gå ud fra at det er ganoderma lucidum der smager igennem. Alt i alt en ganske udemærket grøn te, som absolut er et rigtig godt supplement til den klassiske grønne te.

 photo edfgvb_zpsca543734.jpgOrgano Gold - Café Mocha Beskrivelse fra sundklub.dk: Basisk kaffe, fyldt med anti-oxidanter, vitaminer og mineraler. Organo Gold har skabt verdens første kaffe, fyldt med sunde elementer og uden de normale bi-virkninger fra almindelig kaffe. Én kop Organo Gold kaffe indeholder 5mg. koffein og er basisk, imod en normal kop på 60 - 120mg. som er syrlig. Denne kombination fjerner de normale bi-virkninger ved kaffe så som halsbrænd, sure opstød, dårlig mave, rastløshed, søvnbesvær, energikollaps når koffeinen ikke længere har effekt.

SMAGSLØJER SIGER: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Den er ganske sød og smager primært af kakao med et strejf af kaffe, et ganske fint supplement til den vante kaffe, specielt hvis man lige har brug for lidt sødt. Alt i alt er den rigtig fin.

 photo 222_zps79412bdc.jpgOrgano Gold - Café Latte Beskrivelse fra sundklub.dk: Basisk kaffe, fyldt med anti-oxidanter, vitaminer og mineraler. Organo Gold har skabt verdens første kaffe, fyldt med sunde elementer og uden de normale bi-virkninger fra almindelig kaffe. Én kop Organo Gold kaffe indeholder 5mg. koffein og er basisk, imod en normal kop på 60 - 120mg. som er syrlig.

SMAGSLØJER SIGER: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Vi må blankt tilstå at søde café latte, cappuccino og lignende blandinger aldrig har været noget, at nogen af os har haft den store fidus til. De er gerne for søde, med for lidt skum i og bare aldrig helt godt. Derfor er det nok ingen stor overraskelse for dem der kender os, at denne heller ikke er vores yndlings i serien. Når det er sagt, må vi sige at den dufter rigtig godt og har den søde smag som disse café latte-blandinger skal have.

    Alle produkterne kan købes på sundklub.dk, i kan i øjeblikket bruge følgende rabatkode: "10kspha" Rabatkoden giver fri fragt ved køb for 400 kr. af Organo Gold kaffe produkter. Hvis I er blevet nysgerrige på produkterne så kan I læse mere på Organo Gold's officielle blog.   ____________________________________________________________________________________________ Efter vi har lavet denne test, har Marias familie testet og smagt. Her blev hjerterne udelt en anelse anderledes. Alle var glade for kaffen, mochaen og kakaoen MEN her var det den grønne te er scorede højest.  ____________________________________________________________________________________________   Indlægget er sponsoreret. Vi takker som altid kun ja tak, til sponsoreret indlæg vi selvfølgelig kan stå inden for, og er udelukkende udtryk for vores egne meninger og holdninger.