Chokolademandler

SÅ er det den 1. december, hvilket betyder julekalender, stearinlys og masser af hygge. Jeg fejrer decembers start med disse lækre julemandler. De er perfekte som værtindegave, eller blot som det søde til aftenkaffen (eller jule-teen). Opskrift til denne portion – som gav 2 fulde glas. cirka 210 g mandler 100 g mørk chokolade 50 g hvid chokolade 1 dl kakaopulver Tænd ovnen på 185 grader, og sæt herefter bagepladen med mandler ind. Mandlerne skal ristes i cirka 12 minutter, hvorefter de køles af igen. Chokoladen smeltes (jeg lavede både mørk og hvid), hvorefter mandlerne vendes i og lægges spredt på et stykke bagepapir. Mandlerne køles af, vendes i kakao (med gaffel, ikke fingrene, da fingervarmen hurtigt smelter chokoladen igen), hvorefter det overskydende kakao rystes af ved hjælp af en si. Mandlerne hældes på glas! /C