Mandel-pistaciebiscotti

Photobucket Photobucket Til afveksling fra al det tunge julekonfekt, der indtages i disse tider, har jeg her til aften lavet "lidt til (jule)kaffen"... Disse biscotties er nemme at lave, og smager meget bedre end dem man køber. De er sprøde, men seje indeni - så man behøver ikke være bange for, at knække en tand. opskrift 250 g hvedemel 225 g lys rørsukker 1/2 tsk bagepulver 2 store æg 1 æggeblomme 90 g mandler 80 g usaltede pistacienødder Kom mel, sukker og bagepulver i en skål, og bland det godt. Tilsæt æg + blomme, hele mandler og nødder og ælt det sammen med hænderne, til du opnår en ensartet dej. Form dejen til to flade pølser, cirka 20 cm lange. Læg de to dejpølser på en plade med bagepapir, bages ved 175 grader i 20 minutter. Tag de halvbagte pølser ud, og afkøl dem let, inden du skærer dem i 1 cm tykke skiver. Læg skiverne tilbage på pladen og bag dem igen, denne gang i 10 minutter. Afkøles på en rist, inden de kommes i lufttæt beholder. Opskriften er fra "Kongerigets kager". Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Så er der blot tilbage, at ønske alle søde læsere en rigtig glædelig jul! Jeg vil starte dagen med 5 timers arbejde, og derefter nyde en masse traditionsrig hygge med familien. God jul! /C