Yndlings gulerodscupcakes

Photobucket Hermed et indlæg, om de bedste cupcakes jeg endnu har smagt! Efter mit seneste besøg hos Agnes Cupcakes, har jeg haft lyst til at lave mine egne gulerodskager. Nu blev det tid, og jeg synes virkelig at resultatet blev godt. Opskriften er utrolig nem og det er en let og dekorativ kage at impornere med. opskrift 5 dl mel 4 dl sukker 6 dl fintrevet gulerod 1 tsk bagepulver 1 tsk vaniljesukker 1 tsk stødt kanel 180 g smeltet smør 4 store æg Forvarm ovnen til 175 grader og stil kageformene klar. Bland alle de tørre ingredienser (incl. gulerødderne) i en stor skål, tilsæt smeltet smør og æg og bland grundigt. Fyld formene 2/3 med dej. Bag kagerne i 25 minutter, eller indtil kanterne begynder at blive gyldne. Lad dine cupcakes afkøle på en bagerist og pynt dem herefter med den frosting du bedst kan lide. Jeg brugte en lys frosting med flødeost, hvilket passer perfekt til kagen. Til frostingen skal du bruge: 150 g neutral flødeost 4 spsk blød smør 2 dl sukker 1 tsk vaniljesukker 1 spsk mælk (tilføj først denne til sidst, og kun hvis der er brug for at konsistensen er mere flydende) Ingredienserne blandes og du kan nu pynte kagerne. Jeg pyntede kagerne efterhånden som de skulle bruges, nogle stykker med det samme og nogle næste dag. Frostingen kan holde sig frisk i køleskabet, i op til tre dage. Gulerodspynten er lidt fondant jeg farvede og trillede til gulerødder, hvis du ikke ligger inde med fondant, er en rest marcipan et godt alternativ! Photobucket Photobucket Photobucket Rigtig god weekend /C