Lynhurtig gulerodstærte

Photobucket Hermed præsenteres verdens nemmeste aftensmadstærte. Ingredienserne er sager der alligevel ligger i skabe og skuffer, så det er en smal sag at mixe denne tærte sammen, trods tidspres. Tærten smager godt både varm og kold, og er derfor en oplagt mulighed til madpakken. opskrift 300 g gulerødder 60 g havregryn 80 g smør eller olie 1 d mælk 2 æg 1 kvist timian (eller andet krydderi, du lige har stående) 2 tsk bagepulver Riv gulerødderne, kom dem sammen med havregrynene i en gryde med smør/olie og bag blandingen af i 7-10 min. Lad den herefter køle af. Rør mælk, æg, krydderi, bagepulver og salt/peber sammen til en glat dej. Vend gulerodsblandingen heri. Smør et ildfast tærtefas, hæld dejen i og stil den ind i en kold ovn. Sæt ovnen på 175 grader og bag tærten cirka 40-45 min, til den er gennembagt og gylden. Ps. Jeg dryssede lidt sesam på toppen - og vil næste gang føje lidt finthakket chili til opskriften. Photobucket Photobucket Opskriften stammer fra "Aarstidernes Livretter"