Morgenmad

Blomme, æble og jordbær mamelade

Photobucket

 

Ingredienser:
500 g jordbær
500 g æbler
1000 g blommer
700 g sukker
1 brev melantin

Potion cirka 2 L.

Skyl, rens og skræl æblerne. Hak dem i tern og lad dem simre i lidt vand. Halver blommerne, skyl dem og lad dem simre sammen med æblerne i 5-10 minutter. De frosne jordbær halveres og kommes i gryden, det koges op. (Jeg valgte at stavblende massen, det er selvfølgelig individuelt hvad man synes) Sæt gryden over igen og hæld posen med melantin i – dette skal i før sukkeret. Lad det koge op under oprørning og hæld sukkeret i lidt af gangen. Der alle ingredienser er blandet skal massen koge i mindst 1 minut.

Glassene skal vendes i kogende vand, for at fjerne bakterier, og atamon hældes i glassene og rystes. Hæld atamonen ud.
Mameladen hældes på glas.

Velbekommen.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgenmad