easy peasy

Bruschetta

Photobucket

 

I ‘about’ har vi skrevet, at vi er to veninder med en del fællestræk, og det kommer så også til udtryk her. Uafhængigt af hinanden har vi begge lavet bruschetta, og det er lidt pudsigt – da jeg aldrig selv har prøvet at lave det. Og det er da en fejl. Det var smadder nemt, og utrolig lækkert. Men det viser jo også bare, at denne appetizer er smadder nem, og kan justeres efter smag.

Ingredienser:
2 skiver ciabattabrød
5 små tomater
4 skiver mozzarella
2 spsk olivenlolie
frisk basilikum

Pensel brødet med olivenolie, drys med salt og peber og rist brødet til det er sprødt og gyldent på panden. Hak tomaterne og basilikum. Skær mozzarellaen i skiver. Anret herefter på tallerken og server straks.

1 kommentar

 • Anders

  Hej med jer!

  Jeg er stor fan af jeres side og alle jeres opslag. 5 stjerne herfra!

  Jeg fandt denne lækre opskrift forledes, jeg skulle have gæster så det nemt og lækker var mit krav hehe så det blev til disse lækre snegle med pesto og chorizo pølse. (Spoileralert, jeg lavede for lidt)

  Pizza snegle med rød pesto & chorizo

  Keep up the good work!

  //Anders

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

easy peasy