See you summer

Vegetar forårsruller

Photobucket
Her på valgaftenen har jeg lavet forårsruller. Det er første gang jeg har lavet dette, og det blev rigtig godt. Jeg valgte udelukkende at bruge grønsager, og igen er det jo individuelt hvad man synes. Jeg brugte hvidkål, gulerødder, løg, bønnespirer, peberfrugt, pastinak og iceberg alt dette snittede jeg i tynde skiver, lod det stege i fem minutter på en pande med salt, peber og balsamico. Jeg havde købt “dejen” hos en specialforretning. Jeg pakkede de stegte grøntsager ind i dejen, og stegte forårsrullerne i olie på panden.
Overraskende nemt, og vildt lækkert.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

See you summer