En weekendhilsen

Efterårets æbledessert

I går lavede jeg denne nemme og superlækre æbledessert. Vi har altid fået den hos min farmor, lun og med lidt creme fraiche til. Nu har jeg endelig fået opskriften, og her er min version:Det er easy peasy og tager max 15 min at smække sammen. Jeg brugte 3 skrællede æbler som jeg skar i skriver/stykker, smeltede 50 g smør der blandes med 1 1/2 dl havregryn, 1 tsk vaniliesukker, 1/2 dl mel og 3 tsk sukker. Blandingen røres sammen og fordeles over æblerne. Tilsæt evt lidt mere af det hele, hvis du bruger en større form – det gjorde jeg. Der kan drysses med kanel eller mandler, jeg kom en lille smule kanel i smuldredejen og grofthakkede mandler på toppen. Bages på 200 grader i 25 min.
Vi spiste den lun med skyr til – kan absolut anbefales!

/C

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En weekendhilsen