Oreo sweets

Granatæble og en anbefaling


Pt er jeg morgen-høj på granatæbler. Jeg synes at det er sådan et lækkert pift til det meste. Øverste billede er 120 g skyr, en banan, lidt kokos, hørfrø og granatæblekerner. Nederste er 120 g skyr, ny ynlingsmüsli og granatæblekerner.

Og apropos müsli, har jeg aldrig været den store fan. Jeg har dog fundet en anderledes én, som jeg er blevet ret vild med.
Produktet er glutenfrit og indeholder quinoa, solbær og tranebær. Desuden har den Bio-mærket og Øko-mærket, hvilket kun er ekstra plusser. Jeg bruger den ikke med mælk over, men som topping på fx skyr. Den har en anderledes konsistens, end de gængse grovere müslier.
Prøv den!

Det er den til højre!

/C

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oreo sweets