Hjemmelavet burger

Kinesiske pandebrød

Forleden dag på arbejdet, introducerede min kinesiske kollega mig til disse pandebrød. Han fortalte, at man spiser dem i Nordkina i stedet for kartofler eller ris. Jeg lurede opskriften og teknikken af, og lovede ham at hvis jeg prøvede at lave dem, skulle de rulles og formes som originalversionen.

Jeg synes virkelig at brødene blev lækre, og de er en god variation til disse pandebrød som jeg ofte laver!Dejen er bare en almindelig hurtig gærdej, rørt sammen på lidt vand, gær, salt, kvark og mel.

/C

2 kommentarer

 • Mmmmm, min min har lavet sådan en pizzasnegl version af noget der ligner. Hun er fra Shanghai. Det smager bare altid så godt, og er vildt godt til madpakke!

  Er i Hong Kong nu, så er meget interesseret i kinesisk mad!

  http://rejsentilhongkong.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • smagsloejer

   Tak for din kommentar. Det lyder også lækkert. I det hele taget, det rigtige kinesiske mad er bare lækkert. Det må du nyde en masse af nu :-)
   God rejse og kig ind en anden gang !

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet burger