Yndlings gulerodscupcakes

Hjemmelavet pizza margarita

PhotobucketForleden lavede jeg og et par veninder hjemmelavet pizza. Jeg synes tit at den hjemmelavet slags, godt kan blive et overfyldt, vådt stykke brød. Så jeg valgte at holde den helt simpel – Pizza Margarita med parmaskinke og frisk babyspinat.

Ingredienser                 
mozzarella
parmaskinke
babyspinat
parmesan


Dej
4 dl. hvedemel
2 dl. durum mel
2 dl. lunkent vand
15 g. gær
salt, peber og olivenolie

Tomatsauce
 1 dåse flåede tomater
2 tsk tomatpure
1-2 fed hvidløg
1 håndfuld basilikum
salt, peber & olivenolie

Gæren røres i det lunkne vand, resten af ingredienserne tilsættes og æltes godt sammen. Dejen lod vi stå og hæve i 30 minutter – men den vil udentvivl blive endnu bedre, hvis man har tiden til at lade den hæve et døgn i køleskabet.

Tomatsaucen gav vi en omgang i minihakkeren. Dejen rulles ud og smøres med tomatsaucen. Vi skær mozzarellaen ud i skiver og fordelte den ud på pizzaen, og det fordelte parmaskinken. Kør hurtigt en tur med olivenolien over pizzaen.
Pizzaen skal bages i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter.
Den skyllede babyspinat ligges på pizzaen og evt. parmesan efter smag.
Velbekomme.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

2 kommentarer

  • Emilie Lohmann

    Hejsa! Rigtig lækker blog i har jer! Jeg vil høre jer om mozzarellaen ikke gennemvæder pizzabunden? Det ser nemlig ikke sådan ud, og det døjer jeg nemlig med hver gang jeg bager pizza. Har I et godt råd eller gør den det også ved jer? :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nu har jeg lavet denne lækre pizza to gange på meget kort tid, og det bliver bestemt ikke de sidste gange!! Hvor er den bare lækker, mums!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yndlings gulerodscupcakes