Rispapir med kylling og grønt

Fredagens billedspam består i dag, af disse forårs-agtige rispapirsruller. Forårs-agtige på grund af de lyse farver og den lette snack-facon.
Rispapirsrullerne er smadder lækre, både som snack, forret eller som rigtigt måltid. De kan varieres i det uendelige og fungrere derfor perfekt ind i disse “stop-spild-af-mad”-tider.
Til disse ruller, har jeg brugt to gode håndfulde salat, cherrytomater, avocado, skoldede asparges, hakkede cashewnødder og kylling. Rullerne skæres i 5-6 stykker og serveres med chilisauce til.
Tips: Læg to stk rispapir forskudt på hinanden, så undgår du at de revner, når du ruller dem hen over fyldet.
Når rispapirne er skyllet, så brug et rent viskestykke som underlag. Det suger lidt af væsken, og rullerne klistrer ikke fast eller sammen, som de kan have tendens til, på et skærebræt.
Hvor ser det bare skønt ud! Og som jeg kan læse mig til smager det også fantastisk. Det må jeg hellere lave i aften.. Ville bare høre, hvordan ruller du det ind i rispapir?