Forårssmoothie af gule frugter

Sund snack – choko-mandler

Photobucket
Nogen gange er der en hvis hype omkring forskellige opskrifter, som f.eks. macarons, flødeboller, lakrids og cupcakes (de er vidst stadigvæk ret hypet). Men mandler er nu en gang også en af de nemme råvarer, som kan laves i uendelige variationer alt efter om man er til chokolade, lakrids, salt eller en helt fjerde.
Til jul lavede Christina nogle CHOKOLADEMANDLER, som en lille snack til julen. Men da jeg sad, og arbejdede med bloggen forleden faldt jeg over hendes indlæg igen. Og besluttede mig for, at de skulle laves igen – smadder nem lille snack når man er lækkersulten.
Jeg smeltede blot mørkt chokolade, tog en håndfuld mandler -vendte dem i chokoladen, og lod dem tørre på et stykke bagepapir. Det er en sund måde at få stillet sin søde tand med. De er i alt sin enkelhed så nemt og lækkert, at jeg synes det fortjener et indlæg til :- ) Enjoy.

Photobucket

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårssmoothie af gule frugter