Kipperssalat - en ny (70'er) klassiker til frokostbordet

Te- og bryghus i Skagen

Photobucket

Et sidste glimt fra vinterfine Skagen, er et kig indenfor i to stemningsfyldte lokaliteter fyldt med godt til ganen. Billederne er knipset med iPhone, men jeg håber at i kan fornemme den gode stemning alligevel.

Vi brugte lang tid på at snuse rundt i Det lille Kaffehus, som byder på metervis af lækker specialchokolade, chai-latte, kaffe, sirup og olier. En stor del af pladsen er dog viet til teen, og det er svært ikke at blive fristet af de mere end 40 forskellige slags Kushmi te. Jeg holdte mig dog i skindet, men fik i stedet et godt øje til de flotte dåser med LØV te. Det må blive næste køb til smagsløgene, her i den sidste vintermåned.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Et par lune eftermiddagstimer gik på Skagen bryghus, et meget stemningsfyldt lokale med bar, spisepladser en masse, en scene samt de store dekorative brygkar. Udover en lækker frokost og mærkværdig live musik, prøvede vi kræfter med en af deres øl-samplere. En rigtig smart måde at få smagt en række specialøl, idet man får 5 x 30 ml. øl, og desuden en udførlig oversigt med informationer om smagsnoter og serveringsforslag til øllen.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Hermed to mini-anmeldelser af lokale smagsoplevelser, jeg bestemt vil anbefale jer at kigge forbi hvis i er i nærheden :- )

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kipperssalat - en ny (70'er) klassiker til frokostbordet