Peanutbutter med spinat dip

Grøn laks med ingefær, hvidløg og edamame

Photobucket

Nem mandagsmad er altid godt. Når det så tager under et kvarter at lave, ser lækkert ud og har masser smag, er det jo kun en bonus. Mandagens ret består af rester fra køleskabet, sammensat så de gav en masse smag og lækkerhed.
En hamrende enkel ret, jeg klart vil anbefale på de travle hverdage.

To lækre stykker laks med en masse groft hakket hvidløg, ingefær og forårsløg henover. Halverede cherrytomater med oregano, flagesalt og god olivenolie omgav de fine stykker laks, og kom således i ovnen 12 minutters tid.
Tilbehøret kan jo varieres i det uendelige – jeg havde lidt edamamebønner, peberfrugt og frisk spinatpasta liggende, der gerne ville bruges, så det blev valget denne gang.
Photobucket

Jeg er helt vild med laks, hvorfor vi ofte får dette i forskellige afskygninger. Ofte bliver det dog en kedelig grill/stegning uden vildt meget smag, der bliver resultatet. Toppet med de nævnte grøntsager/krydderurter blev resultatet virkelig smagfuldt og godt. Som bonus smager resterne ganske godt, i form af næste dags madpakke.
Hvordan pepper i jeres laks op?…

Photobucket

Photobucket

3 kommentarer

 • Nina

  Jeg blander tit honning og sennep til en tyk marinade, jeg kan smøre på laksens overside. Oven på marinaden kommer jeg hakkede mandler eller peanuts – det smager SKØNT.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • smagsloejer

   Det var en god idé. Har godt lavet honning/sennep marinade til kylling, men på laks og med knasende topping lyder det endnu bedre :-) Tak for tippet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mmmmhhh…. NAMME NAMME NAM!

  http://www.johannethorhauge.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Peanutbutter med spinat dip