Snack: Soy sauce peanuts

Kogebogs-kiggeri: De søde

Favoritterne til den søde tand: Fantastiske Kager og Meyers Kager.
De to favotitter denne gang, er sager der frister og ofte bladres igennem når der er gæster i vente. Begge bøger inspirerer med flotte billeder, små personlige anekdoter om oplevelser og minder med kagerne.
Udover disse udvalgte bøger, er Blomsterbergs kagebøger super lækre, og nemme at gå til, grundet de udførlige manualer og små tips til bagningen.

Photobucket

Photobucket

Fantastiske Kager er et netto-kup fra år tilbage. Der er cupcakes og muffins for alle pengene. Bogen er supergodt inddelt med temaer som “Bedstemors favoritter”, “Efter måltidet” og “Fødselsdagskager”. Jeg synes at det er rigtig fint, at udvalget er større end sukkerfyldte lyserøde kager med hvinende sød frosting, men også giver “Gourmet kager” med nye fortolkninger og kreative opskrifter. Jeg har lavet mange af opskrifterne fra bogen, men desværre før bloggens tid, hvorfor billeddokumentation ikke forefindes. Til gengæld er her en lille henvisning til mit kagemarthon, hvor jeg lavede rigtig mange af kagerne fra bogen.

Meyers kager var vidst et af de helt store julegavehit sidste jul. Ligeledes var det for mig, og jeg har været rigtig glad for bogen siden. Et hit -udover de lækreste sager, er helt klart det fine indeks med tips om grunddeje, udstyr, meltyper og tilbehør til køkkenet. Jeg har desværre ikke nået at afprøve så mange af opskrifterne, men har lumre planer om de lækre napoleonshatte, de fine små pistaciekager samt at forsøde sommeren med de delikate rabarbertrifli.
Jeg har lavet de lækre kaffebrød fra bogen, som jeg i øvrigt kun kan anbefale til weekendens morgenbord.

Photobucket

Photobucket

4 kommentarer

 • Cæcilie

  Wauw hvor ser de giftige – og megaseje – ud de grønne kopkager!! Er det en opskrift du har lyst til at dele? Og er de noget værd at spise?? Jeg er en sucker for alt der smager af mint så de ser ud til at være en herlig kandidat til at smovse i!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • smagsloejer

   JA :-) ! De grønne After Eight kager er super gode. Bestemt værd at spise – kan snart lave dem og smække dem på bloggen derefter :- )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cæcilie

   Årh det lyder helt fantastisk!! Mit mintfarvede hjerte banker lidt hurtigere ved tanken om After Eight kager – UHM!
   Det ville være et indlæg jeg ville glæde mig MEGET til ihvertfald! :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • smagsloejer

   Du kan godt begynde at glæde dig ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snack: Soy sauce peanuts