SMAGSLØJER nu på facebook

Kogebogs-kiggeri

Photobucket

En kombination af helligdags-arbejde, eksamenslæsning og socialt liv, har udfordret udfoldelserne på køkkenbordet en smule her i påskedagene. Jeg er dog ikke helt idé forladt, og nogle af de stille stunder går da også med en af mine favotitdicipilner: kogebogs-kiggeri.

Jeg tænkte, at det var en oplagt mulighed for, at vise nogle af mine favoritter frem – og måske høre om nogle af jeres?
Jeg vil, den kommende uges tid, opdatere med nogle af klassikerne på hylden og vise nogle af mine yndlingsopskrifter derfra…

Bøger på hylden: 1000 Coctails, 500 juicer & smoothies, God Mad – let at lave, Und og Slank, Forelsket i det søde liv, Den Store Bagebog 2 & 3, Den Store Fødselsdagsbagebog, Den Store Julebagebog, Meyers Salatværksted, Meyers Bageri, Nigella Ekspress, Aarstidernes Livretter, Funky Favoritter, Fantastiske Kager, Shrek Kogebogen, Kager, desserter og konfekt med hjertet, Livretter, Kongerigets Kager, Meyers Kager, Almanak og selvfølgelig den hjemmekomponerede med familiens nostalgiske retter nedskrevet.
Den største klassiker: Almanak

Kun én af bøgerne står fremme og troner, i det lille køkken. Det er Almanak. En tung, stor og flot bog, som jeg vil betegne som nutidens moderne klassiker. Jeg har endnu ikke kastet mig over så mange af opskrifterne, da der enten har skulle bruges for mange (mærkelige) ingredienser eller bruges lang tid på det. Dog er bogen en lækker inspirationskilde, billederne er smukke, og så er hele tanken med en opskrift til hver dag, året rundt jo smadder fin!
Disse muffins er snuppet fra Almanak og kan kun anbefales.

Photobucket

2 kommentarer

 • Haha kan godt lide at der findes en kogebog ved navn Shrek. Hvad gemmer den af opskrifter?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • smagsloejer

   Den er også skøn. Der kommer billeder og info om bogen i løbet af ugen :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMAGSLØJER nu på facebook