Manhattan Cheesecake

Filoroller med parmaskinke og asparges

Photobucket

Disse filodejsruller er smadder nemme at lave, de har massere af smag, og så ser de jo også rigtig fine ud, med deres crispy og papirstynde udtryk. Rullerne leder straks mine tanker hen på grillmad på terrassen, hvor de vil fungere godt som tilbehør til det meste. Rullerne kan også sagtens bruges som let forret, anrettet med lidt rucola med lidt citronsaft henover.

Jeg lavede en lille portion (6 stk.), hvilket svarede til en plade filodej (ca. 70 g.). Denne skæres i 6 rektangler, hvorefter de foldes på midten og fyldet lægges i. Jeg kom en frisk grøn asparges, en skive parmaskinke, lidt revet ost, pinjekerner og et drys flagesalt i hver rulle, og rullede dem så sammen. Enderne fæstnes bedst, hvis du smører med lidt fedtstof i på. Rulleteknikken er ikke vigtig her – jeg prøvede mig lidt frem, og tror at resultatet kan variere alt efter smag. Fold eventuelt filodejen anderledes, hvis du ikke ønsker flere lag dej ovenpå hinanden. Rullerne kommes i ovnen med det samme, da filodejen ikke må blive helt tør. Drys eventuelt med lidt citronsaft og salt, inden de kommes i ovnen.
Bag rullerne ved 200 grader i 12-16 minutter.
Et glas kølig hvidvin vil gøre sig godt til…

Photobucket

4 kommentarer

 • Hold nu kæft, hvor er det en kongeopskrift at rende ind, når man tilfældigvis har indkøbt både asparges og parmaskinke i dag. Af hjertet tak… ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • smagsloejer

   Hej Miriam. Dejligt det lige passede sammen – er sikker på, at det bliver et hit :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser de bare gode ud, lige noget for mine smagsløg :) De skal helt sikkert prøves!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • smagsloejer

   Tak Laura. De er også perfekte her i sommer-grillvejret. Håber du kan lide dem :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Manhattan Cheesecake