Nem & lækker rabarbertærte

Knasende kylling i mandelcrunch

Photobucket

Endnu en lækker sag, direkte inspireret af Flad Mave konceptet. Jeg har de seneste uger spist umådelig store mængder kylling – lidt af en overvindelse, for en anti-kødspiser som jeg. Til gengæld har det sat krav til kreativiteten, idet jeg har været nødsaget til at gøre et eller andet ved de, ellers så, kedelige kyllingefileter.

opskrift – 2 personer (2 + madpakker)
50 g mandler
2 spsk. Sukrin Strø Sukker / Perfect fit Strø
1 tsk karry
1 spsk rugmel
lidt salt og peber
2 æg
600 g kyllingefilet
2 spsk flydende Kærgården

Blend mandler, sukrin, karry, rugmel, salt og peber i din blender. Læg rasp-blandingen i en flad tallerken. Pisk æggene sammen i en dyb tallerken, vend så kyllingestykkerne i æg og derefter i raspen. Kødet steges i fedtstoffet ved jævn varme – ikke for varmt, så bliver crunchen hurtigt sort. Er man 4 mennesker om at spise en portion som denne opskrift, giver det 300 kcal. pr person – serveres med en lækker grøn salat.

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem & lækker rabarbertærte