Vaniljeis på nøddebund med friske bær

California Slaw – sommerfrisk kombi af frugt og grønt

Photobucket

En super lækker salat med grov struktur, friskhed og lidt at tygge på. Salaten egner sig godt til grillet kød eller fisk.

opskrift
2 personer

2 gulerødder
1 lille squask
1 æble
1/2 lille ananas
1/2 lille spidskål
1/2 potte basilikum

dressing
1 tsk dijonsennep
2 spsk hyldeblomsteddike eller hyldekoncentrat
1 spsk mayonaise
4 spsk skyr
1 knsp sukker

Skær gulerødder og squash over på tværs. Riv eller skræl dem derefter på langs. Æbler, ananas, gulerødder og squash snittes så tynde og fine som muligt – dog holdt i grove størrelser. Spidskål hakkes fint og alle grøntsagerne blandes sammen.
Rør ingredienserne til dressingen sammen og smag den til med salt/peber og sukker. Vendes let med salaten og serveres i et glas ved siden af.

Photobucket

Photobucket

6 kommentarer

 • Hvor ser det lækkert ud!
  Super flotte billeder :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • smagsloejer

   Tak Charlotte – det smagte også alletiders :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej :-)

  Nu har jeg efterhånden læst med på bloggen i lang tid – og i lige så lang tid nydt at kigge og læse på de helt fantastiske lækre billeder og opskrifter. Mest af alt nyder jeg dog, at følge og fornemme den helt naturlige og åbne glæde og passion, der er omkring det at lave OG spise maden.
  Jeg er bulimiker – “tørlagt” anoretiker – og har altså i en del år haft en ret komplekst, unaturligt og usundt forhold til mad. Det at snuse rundt på bloggen giver dog en følelse af, at kunne nyde maden. Mest af alt giver det mig dog motivation til at kæmpe endnu hårdere for at droppe de usunde “vaner”, så jeg også kan mæske mig med både at lave og spise lige så skønne retter og måltider……uden nogen samvittighedskvaler eller skam :-)

  Så lige et stort skulderklap fra en lille læser, som lige nu bare nyder at kigge på maden (og forhåbentlig senere også kommer til at nyde at spise den!) OG som bliver inspireret både kulinarisk og mentalt af at læse med ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Smagsloejer/Christina

   Hej Cecilie.
   Mange tak for din fine kommentar. Hvor er det rart at vide, at en hobby og madglæde kan påvirke andre positivt og forhåbentlig være med til, at du får lyst til at spise en masse igen.
   Jeg håber at glæden smitter af på dig, at du får helt styr på dine nye madvaner og får en dejlig sommer!
   Tak for din kommentar og velkommen til :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vaniljeis på nøddebund med friske bær