Creamy skildpadde-is på ny ismaskine

Endelig blev det tid, til indvielse af min nye labre is-maskine. Nu kunne jeg nemlig ikke stå imod længere, alle de lækre is-fristelser rundt i blogland, en is-sulten mave eller to, kombineret med en ligeså is-glad nabo der var frisk på tanken om en dele-ismaskine, så var lykken gjort – og ismaskinen indkøbt.
Al begyndelse er svær – jeg har kasseret en enkelt frugtvariant, da konsistensen har drillet mig en smule, men denne luftige skildpadde-version var der ingen grund til at kassere, den blev spist op og gjorde lykke i sommer-maverne.
opskrift
2 æggeblommer
2 dl mælk
4 store chokolade skildpadder
20 g flormelis
1 1/2 dl piskefløde
Smelt 2 skildpadder over vandbad, pisk æg og flormelis sammen og bland med chokoladen og derefter mælk. Piskefløden piskes til flødeskum, og vendes med chokolademassen. Kør på ismaskine i 30 minutter.
Når isen er færdig, knuses de sidste skildpadder og vendes i isen. Isen bør kunne spises direkte fra maskinen, min var en smule for flydende, så den blev frosset lidt mere.
Hej
Det ser virkelig lækkert ud det der. Jeg glæder mig allerede til sommeren. Men må da indrømme at jeg bliver lidt fristet til at købe en ismaskine allerede nu. Dit blogindlæg fik mig til at se lidt omkring. Og faldt over Punkt1’s modeller.
http://www.punkt1.dk/husholdning-koekkenudstyr-ismaskiner/pl/198/
Nogen der har erfaringer med dem?