Vanvittig lækre horn med rababer og marcipan

Ispind: Frozen yogurt berry-mixtape

Photobucket

Ja ja, trods min tidligere ytrede skepsis over for “sunde” is i bær og sorbet-genren, er jeg stor fan af denne bær-is. Isen bør nydes på en vaarm sommerdag, den er læskende, frisk og fuld af hammer sunde og gode vitaminer.
Jeg tænker at dette is-projekt er (endnu) en perfekt måde at få børnene med i køkkenet på, da udvælgelsen af favorit-bærrene, et hurtigt mix og så opfyldning i forme, sagtens kunne bruges som hyggestund i køkkenet.

Photobucket

Isen kan varieres i det uendelige, denne version blev et mixtape af alle favoritterne; blåbær, brombær, jordbær og hindbær.
Jeg har ingen nøjagtige mål, da jeg bare sjussede mig lidt frem. Dog tror jeg, at en halv pose frosne bær og en eller to deciliter fedtfattig jordbær-yoghurt vil passe meget godt. Er der sarte sjæle blandt is-spiserne, kan lidt sødemiddel tilføjes – jeg synes dog, at den friske og syrlige bærsmag er dejlig som den er!

Photobucket

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vanvittig lækre horn med rababer og marcipan