Desserttærte med chokolade og blåbær

Kender i det, når man falder over en super lækker opskrift og ligger den til side, indtil den helt rigtige lejlighed dukker op… Når tiden så er inde, og kokkerierne udføres – bliver resultatet en del anderledes end dét man så på billedet? Sådan gik det med denne tærte. De lækre billeder snød mig godt og grundigt – resultatet var lækkert og syndigt, men lignede bestemt ikke de billeder man var stillet i udsigte. Jeg vil dog anbefale jer at prøve tærten. Måske i opnår et helt tredje look..
100 g smør
Rul dejen ud og fordel den i et tærtefad (ca. 24cm i diameter)
Forbag bunden ved 200 grader i 10 minutter, miderst i ovnen.
Fyldet: Hak så chokoladen. Smelt langsomt smørret i en gryde sammen med sukkeret. Kom hakket chokolade i. Tag straks gryden fra varmen, og rør det jævnt. Rør et æg i ad gangen. Vend hvedemelet i blandingen. Vend optøede blåbær i. Kom chokoladedejen i tærtebunden. Bag tærten ved 180 gr. i ca. 45 min. Afkøles efter bagning.
Pynt med sigtet kakaopulver samt mynte og blåbær.
Ej hvor ser det bare godt ud, rigtig gode billeder:)
Tjek gerne min blog ud http://nydmaden.dk/ ;)