Hvid chokoladekage m. hindbær og mandelflager

Forleden aften havde jeg besøg af nogle venner. I den anledning tænkte jeg, at jeg at en kage ville være på sin plads. Så efter at have kigget på blogkollegaen Cute Carbs mange lækre kager, faldt valget på en hvid chokoladekage – også kaldet blondie. Det eneste krav var, at kagen skulle være med hindbær og mandler. En smadder lækkert, klæ ‘ kage til chokoladeelskerne – hvis man ikke allerede er bekendt med den browniens søster blondie, så er opfordringen hermed videregivet.
Ingredienser
180 g smør
180 g hvid chokolade
180 g sukker
3 æg
3 spsk. vaniljepulver
120 g mel
ca. 20 hindbær
en håndfuld mandelflager
Fremgangsmåde
Smøret smeltes og chokoladen smeltes ligeså over et vandbad. Når det er smeltet blandes alle ingredienserne sammen med piskeris.
Hæld dejen i en form, beklædt med bagepapir. Stik så hindbærrene i kagen så det kun er toppen der ses. Strøg så med mandelflagerne over kagen.
Tænd ovnen på 190 grader varmluft og bag kagen i ca. 30 minutter.
Hvor stor er formen i diameter? Kagen ser meget lækker ud
Mange hilsner Jeanette