Minipizza med figner & chokolade

Super.lækker.pizza.
Ja, det er egentlig ikke fordi der er så meget mere at sige – men af hensyn til alle jer der endnu ikke har fået øjnene op for pizzaspisning som dessertdeciplin vil jeg bare sige: prøv!
Pizzaen her er mild i smagen og kan nemt varieres, jeg tænker derfor, at den vil kunne forkæle de fleste efterårsmaver.
opskrift 4 minipizzaer
pizzabund efter eget valg
ca. 120 g ricottaost
100 g blandet chokolade – jeg brugte halv hvid/halv mørk
2 spsk flydende honning – her var det acacie
2 friske figner
Eventuelt lidt revet marcipan – jeg kunne jo ikke nære mig
Rækkefølgen siger nærmest sig selv. Lav en god dej – lad den hæve godt.
Rul 4 små pizzaer ud – spred et tyndt lag ricotta derpå.
Drys bundene med revet chokolade – skær de figne figner i fine skiver.
Fordel fignerne på pizzaerne – drys (eventuelt) med lidt marcipan for ekstra crunch.
Slut af med et par dryp honning – og en tur i den glohede ovn.
Perfekt pizza får du ved 10 minutter, 200 grader.
Se.selv.
Det er jo en sikker vinder – simple ingredienser og en temmelig god chance for at impornere med nytænkning.
Hvor ser det godt ud. Nu må jeg snart tage mig sammen og prøve det der dessert-pizza :)