Morning detox - beetrootjuice

Luksusmousse med syndig skildpadde og dejlig daim

Photobucket

Sidste år (ja, bare rolig – er ikke allerede hoppet på chokovognen igen) blev jeg godt og grundig forkælet. En syndig mundfuld 2. dagsmousse, på den lækre kombination af skildpadder og daim. Selvom den klassiske association til “chokolademousse”  ikke just gav mig høje forventninger, blev jeg overvældet – jeg har sidenhen lavet moussen en gang eller to, og den kan kun anbefales. Desuden er en mousse som denne, en helt ideel gæstedessert, idet den kun bliver bedre ved at være lavet dagen før.

Luksusmousse, 6 p.
12 Toms Skildpadder
4 små Daim
4 pasturiserede æggeblommer
3/4 l. piskefløde

Smelt skildpadderne over vandbad, hæld et par dråber fløde ved, så er det nemmere at vende rundt. Tilsæt æggeblommerne og rør til en glat masse. Pisk flødeskum godt og vend chokolademassen deri. Hak dine daim fint og vend med i blandingen. Stil moussen på køl i minimum 8 timer. Pynt fx moussen med hakket daim og granatæblekerner og servér med kolde bobler.

Photobucket

Photobucket

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morning detox - beetrootjuice