Twin Peaks-inspireret Cherry Pie

SVANSØ bake event

 photo foto_zps98809789.jpg

Så er der altså dømt JAM bake event 2013 – som den vakse læser nok bemærker, så har vi sagt ja tak til at deltage i endnu et SVANSØ event. Sidste gang deltog vi i deres cook-off, og denne gang er det altså et bake event. Reglerne er simple, vi får tilsendt en lækker goodiebag med en række af SVANSØ‘s produkter – med udgangspunkt i disse skal vi komme op med vores bedste opskrift, og konkurrerer mod vores kære med-madbloggere her på Bloggers Delight. Her bliver der mulighed for at afgive en stemme på facebook på netop den opskrift I synes er den bedste.

HELDIGVIS er det sådan, at en af Jer læsere kan få fingrene i selvsamme goodiebag – så I kan kreere lækre desserter, eller blot få fyldt depoterne op med dejlige, og ikke mindst økologiske, produkter. Men dette får I meget mere af vide om i næste uge.

Her kan I se produkterne, og måske har I allerede en idé om hvad I ville bage? Vi kan i hvert fald fortælle, at vi er gået sammen i køkkenet, og er i fuld gang med at lave hvad vi synes er en smadder lækker bagt dessert ;-)

På billedet har vi blendet hasselnødder til mel, som vi skal bruge til vores opskrift. photo swdwe_zps7de65f7f.jpg

Indlægget her er skrevet i samarbejde med Svansø, men som altid udtryk for egen smag og holdning.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Twin Peaks-inspireret Cherry Pie