Kartoffel og Rosmarin-boller

Kære søde læser, du er svær at gennemskue…

 photo 4119dcae-97ba-4047-a4a4-4a18a4e37efc_zps52759356.jpg

Som du nok har gættet, vil vi dig SÅ gerne. SÅ gerne, at vi konstant prøver at gennemskue dig.

Vi ved, at du (sammen med langt over 1.000 andre) klikker ind forbi vores blog hver eneste dag. Vi ved, at vores opslag på Facebook bliver læst af cirka 1.000 af jer… Men desværre ved vi også, at der går (alt for) længe mellem vi hører fra jer.

– Vi elsker at opdatere bloggen, prøve nye metoder, spørge jer om jeres erfaringer, men vi hører desværre ikke rigtig nogle svar. Vi fortsætter selvfølgelig ufortrødent, men det kunne altså være skægt hvis vi kunne mærke at I var der…

– Vi har prøvet at gøre det hele lidt mere tilgængeligt. Gennem de sidste par måneder, er vi blevet noget mere aktive på Facebook – dette for at skabe lidt debat og imødekomme dem, der ikke lige kan overskue kommentarræset på blogs…

– Vi har leget med ideer til at gøre bloggen mere personlig – men det er søreme svært når hovedproduktet er madopskrifter. Derfor har vi tilføjet begge vores Instagramfeeds, så i kan følge lidt med i vores hverdag dér…

Nu nærmer vi os så juletiden, og her må man jo ønske liiige hvad man vil :-)
Vi ønsker os derfor en MASSE kommentarer om, hvad vi kan gøre anderledes, hvorfor I er så mussestille, bruger i smagsloejer.dk som opslagsværk/index og ikke som blog? Og hvad med facebook, hvordan kan over 1.000 mennesker være helt bumstille? Vil I have mere hverdagsliv, billedglimt af andet end mad, eller er I fint tilfreds med bloggen som den er?
Vi er så nysgerrige og vil jer så gerne.

Vi har masser af LÆKRE ADVENTSPÆMIER liggende klar til jer – men der er ikke noget ved, at udarbejde indlæggene, hvis der ikke er nogen der kommenterer på dem…

 

TAK fordi I læser med (vi ved jo at i er der ;))
– og stay tuned, vi glæder os til at forkæle jer til december.

42 kommentarer

 • Anni

  Faldt lige over Smagsløjer, helt tilfældigt ;) Googlede jordbær syltetøj og valgte jeres link :) har endelig besluttet at det skal være slut med at købe, når fryseren er fyldt med hjemmeavlede jordbær :) en ny verden åbnede sig. Fantastisk side I har her, jeg er helt klar til smukke billeder også. Nu står jordbærene til optøning, røremaskinen kører med jeres “Ala Meyer” fantastiske boller med selv kværnet grahamsmel (har lige lånt en af veninde). Sendte faktisk også et link til stedet her, til vores søn i Australien ;) Får nok heller ikke kommenteret i farten, måske jeg skal øve mig ;) God weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg følger også jeg blog flittigt og bruger bloglovin-like knappen, hvis der er noget, som jeg synes ser virkelig lækkert ud, og ja jeg synes generelt jeres blog er herlig :-) Men jeg kommenterer oftest ikke, da jeg har prøvet, at man ikke får svar på mange mad-blogs, hvis man bare skriver “mmh, det ser bare virkelig lækkert ud” eller sådan, så derfor er jeg stort set stoppet med at skrive kommentarer på mad-blogs. Jeg synes også det er lidt ærgerligt at I ikke (endnu i hvert fald) svarer tilbage på kommentarerne til dette indlæg, for var det ikke netop liv i kommentarfeltet, I ønsker jer? Jeg har selv en lille blog med min søster (kig endelig forbi på http://www.colorfulfunliving.blogspot.dk) og vi elsker, når der kommer en kommentar eller to til et indlæg, så jeg forstår udemærket, hvordan I har det!! Virkelig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • smagsloejer

   Dejligt du kigger med. Jeg kender godt det med, at likeknappen er den nemmeste. Vi forsøger nu altid at svare alle kommentarerne, også hvis det er et ‘mm det ser lækkert ud’ – men forstår hvad du mener :-)
   Kigger forbi du og din søster. Tak for feedback!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Hej :)
  Jeg bruegr jeres dejlige blog som inspirationskilde til hvilke nye spændende retter jeg skal lave. I kommer tit med opskrifter som jeg ikke selv havde tænkt over at man kunne afprøve :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • smagsloejer

   Hvor er det dejligt at høre Mathilde :-) tak for kommentaren, vi håber fortsat at kunne inspirere :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claire

  Jeg kan rigtig godt lide jeres blog, og umiddelbart syntes jeg ikke den trænger til ændringer. Personlige indlæg kan jo være mange ting, men erfaringer, mad idéer for at udfylde bloggen ville være fint. Nemme madpakke opskrifter man kan lave om aftenen, som er lige til at tage med, ville være skønt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • smagsloejer

   Du harmelig ret, den personlige del kan komme til udtryk på mange måder – vi vil helt sikkert prøve at tilføje flere elementer. Madpakken ideen er noteret. Tak fordi du skrev :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalie

  Hej piger.

  Jeg synes generelt, at der er for lang tid mellem indlæggende og så kunne nogle hverdags glimt, af forskellige temaer/hvad I nu synes, være hyggeligt ind imellem :) Ellers er jeg en tilbagevendende læser der henter meget inspiration fra jer :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • smagsloejer

   Ja – de sidste måneder har der været længe imellem. Håber du har kunnet bruge bloggens arkiv, der ligger i hvertfald masser af indlæg gemt fra da vi udgav opskrifter hver og hveranden dag :-) tak for din kommentar, dejligt du vender tilbage!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Hej dejlige piger.
  Jeg har nu siddet og vredet min hjerne for at finde på forbedringer til bloggen, men jeg er tom for ideer, for jeg synes virkelig I gør det så godt. Jeg er meget (passiv) fan af jer og især jeres supper. De er lækre og billige at lave hvilket jo er et must for os fattige studerende.
  Jeg har dog en enkelt request til jer. Jeg sad idag på skolen og spiste den samme kedelige leverpostejsmad som jeg altid spiser, mens jeg bad en lille bøn til gud om lidt inspiration til morgendagens madpakke. Så måske I kan være mine guder, eller i hvert fald mine heltinder, og give mig lidt mere inspiration til spændende madpakker som er nemme at lave og kan klare en lang dag i tasken.

  Meget ros herfra
  Kogut

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • smagsloejer

   Kæreste Kogut
   Tak for din positive kommentar. Du er ikke alene om at kede sig over madpakken, vi skal prøve at lægge hovedet i blød ;-) tak for dine søde ord!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Jeg synes jeres blog er super god, og bruger den ofte til at finde lækre, nye opskrifter på. Men jeg synes bloggen er meget passiv, og derfor er jeg stoppet med at tjekke den ofte, simpelthen fordi der sker for lidt. Derfor er den nærmere blevet til et opslagsværk for mig.

  Det kunne være fedt hvis der skete noget mere, og der ikke gik flere uger mellem de fleste posts :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har helt samme problem på min blog, så jeg har læst interesseret med her. Jeg er selv begyndt at øve mig i at kommentere på de blogs, jeg selv følger, for det er nu engang hyggeligt, når blogmediet er socialt. Tak for ærlighed – og for en inspirerende blog :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • smagsloejer

   Tak fordi du skriver Fru Kofoed. Tror det er en god taktik;-) jeg har tidligere været meget obs på at kommentere en masse på mad og livsstilsblogs, men er også selv faldet lidt af på den:-/ håber der er lidt tips i kommentarfeltet du kan bruge :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria jensen

  JEG ELSKER JERES BLOG! :)

  Jeg bruger nærmest alle de opskrifter som i ligger op.
  Hvis jeg skulle komme med et ønske til hvordan det kan blive bedre for mig, så vil jeg elske at få flere forslag til hurtige og sunde aftensmad alternativer, og forslag til lækre madpakker og snacks som kan holde en igang en hel dag med krævende arbejde :)

  Det er skam ikke fordi vi ikke vil kommentere på jeres blogs og opslag på facebook, det er bare så gode opskrifter at vi bliver nød til at gå i gang med det samme ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • smagsloejer

   Sikke dog en dejlig kommentar. Vi må hellere komme igang med lidt madpakker, dine ideer er noteret. Tak for din tilbagemelding:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Endnu en passiv læser her ;)
  Som I selv siger, er det svært at gøre en blog sådan rigtigt personlig, når den handler om mad. Tilsvarende er det svært som læser at relatere nogle personlige oplevelser med en madblog, og derfor kommer der ingen kommentarer – sådan er det i hvert fald fra min side. Til gengæld kommenterer jeg gerne på instagram! Det er bare lidt lettere? I virker så super hjertevarme på Instagram, elsker, at I er hinandens bedste veninder og ikke mindst EEELSKER jeg Wonderwilma! Yndigste hund nogensinde.

  Håber ikke i mister modet – det er nok bare lidt lettere at få mange kommentarer, hvis man blogger om hverdagen end om mad :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • smagsloejer

   Sikke en rar kommentar. TAK!
   Hvor er vi glade for, at du kigger med på IG. Du kan tro, at vi også elsker venindedelen og smukke Wilma selvfølgelig ;-)
   Vi har fornyet energi og må straks tilbage til køkkenet ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg har jeg som fast led i min daglige rutine ved bloglovin’ og jeg tror vanens magt er stor. Jeg læser opskrifterne, tænker ej hvor lækkert og får kun skrevet hvis jeg har spørgsmål til opskrifterne. :( Og så er i et af de første steder jeg kigger hvis jeg mangler let frokost og madpakke inspiration! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • smagsloejer

   … Og det kender man jo godt selv :-) kan sagtens forstå dig.
   Vi må fluks igang med en masse madpakke inspiration. Tak for din kommentar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hov! Jeg læser altså også flittigt med “over hækken”. Og selv om jeg selv ved hvor fedt det er med kommentarer, så kommenterer jeg sjældent på blogs i det hele taget. Tror jeg bruger bloglovins like-funktion som et substitut for en “hvor ser det lækkert ud”-kommentar. Netop bloglovin spiller måske også en rolle i forhold til de få kommentarer, da kommentarfeltet ikke kommer med når man læser gennem bloglovin. Dvs det kræver ekstra klik og scroll at komme til at kommentere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • smagsloejer

   Dejligt du kigger med Julie. Kender det alt for godt – engang var jeg flittig til at kommentere, men nu liker jeg egentlig mest. Dumme vane :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeres blog er super super god og inspirerende. Den er bestemt en af dem, jeg har fulgt allerlængst i modsætning til andre, som ryger ud og ind på listen. Men det skal da skrives bag øret, at I ønsker lidt mere aktivitet den anden vej :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Jeg følger jeres blog (og flere andre madblogs) for at få ny inspiration. Jeg benytter ofte jeres opskrifter til punkt og prikke men kommenterer kun hvis jeg er i tvivl eller har spørgsmål. Jeg benytter også bloggen som “opskriftbog”.

  Jeg tror uanset hvordan I gør det vil jeg ikke kommentere – jeg følger ikke blogs for at gøre det – højst “like” en opslag på facebook. Men jeg elsker at følge med og få ny inspiration (som optimalt set gerne må komme en gang om ugen eller oftere..) :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • smagsloejer

   Det giver rigtig god mening :-) vi fortsætter som hidtil, forhåbentlig med flere indlæg!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stefanie

  Kære søde Smagsløjer piger.
  I må endelig ikke miste modet. Jeres blog er fantastisk inspirerende. Jeg er på absolut begynder stadiet og har haft stor glæde af jeres opskrifter når jeg sidst på dagen ikke havde lyst til take away, men en hurtig, sund og lækker salat eller suppe.
  Keep up the good work.
  Jeg følger i øvrigt en del konkurrencer på andre blogs, det er en hyggelig afveksling og inddrager mig som læser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • smagsloejer

   Dejlig kommentar, tak :-) hvor er det dejligt at du bliver inspireret og følger med, vi fortsætter, og glæder os over at du følger med,

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh jeg er bare så pisse doven! ;) Jeg må blive bedre i det nye år!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg er en af jeres trofaste læsere, og min faste hverdagsrutine om morgenen, er at tjekke jeres blog ( samt de andre blogs jeg følger også), og er på det seneste blevet skuffet, fordi der er gået så lang tid imellem nye indlæg. Jeg kan så forstå, at det er pga travlhed med skole, og det er jo helt forståeligt, at denne også skal passes :)
  Jeg vil dog sige, at jeg savner nogle personlige indlæg, og dette er måske noget I kan overveje, for at gøre bloggen lige en tand bedre.
  Jeg elsker jeres opskrifter, men for mig er en blog noget personligt man lukker folk ind i – om det så ‘kun’ er opskrifter, så er dette jo stadig et personligt udtryk fra jeres side. Men kom gerne med nogle personlige erfaringer med mad, nye råvarer, restauranter/ cafeer der er værd at besøge, sunde madtips mv.
  Til sidst savner jeg måske også nogle sunde opskrifter. Synes der går lidt for meget mel og smør i den nogle gange, men måske det bare er mig. Nogle glutenfrie opskrifter er kærkommen – især her til jul, hvor der jo stadig skal bages dejlige ting og sager, men måske bare af den sunde glutenfrie slags :)
  Ellers keep up the good work.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg har ret mange links liggende til diverse blogs (madblogs).
  Jeg bruger bl.a. jeres blog til inspiration – mest til bagværk. Jeg elsker at bage, så søger inspiration diverse steder. Nogle gange er opskrifterne så lækre, at jeg følger dem meget nøje og andre gange bliver jeg inspireret til at lave min egen version.
  Jeg må dog indrømme, at jeg er for dårlig til at skrive en kommentar… men det er ikke fordi jeg ikke bryder mig om det I laver – jeg kigger forbi næsten dagligt for at se, om I har lagt nye spændende oplæg op.
  God aften…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • smagsloejer

   Dejligt du fortsat følger med – vi lover at skrue op for mængden af indlæg og fortsætte ufortrødent ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skimter som regel bare opskrifterne og lagrer dem i baghovedet. Så jeg er nok desværre også en af dem der ikke er så god til at få smidt en kommentar. Men jeg synes jeres blog er virkelig god, den er dejlig overskuelig. Dog er jeg ret træt af de reklamer der popper op og fylder hele skærmen, de er rigtig svære at lukke, når jeg læser jeres blog på min mobil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Er også en af de passive læsere på bloggen, jeg ligger de opskrifter i foretrukne som jeg kunne tænke mig at lave eller liker indlægget så jeg kan finde tilbage til det, synes måske også opskrifter er lidt svære at kommentere på medmindre man lige farer ud i køkkenet og prøver den af med det samme..
  Kan sagtens følge jer i at det kunne være rart med noget respons og måske det kunne hjælpe med lidt mere personlige indlæg om helt almindelige hverdagsting som læserne kan relatere til..
  Men vi er herude og jeg er super glad for jeres blog, så håber da at i holder ved trods alt :)
  Julehilsner fra Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker jeres blog! Der er simpelthen så mange lækre ting, og I skal ikke tro, at vi (ihvertfald jeg) ikke følger med, fordi vi ikke svare. Jeg følger med i mange blogs, primært for at få inspiration, da jeg elsker at lave mad og har min egen madblog: anna-mad.blogspot.dk (i er velkomne til at kigge forbi ;-) ) Jeg kommentere også kun for det meste, hvis jeg har et spørgsmål eller lignende.
  Hvis jeg skulle sige noget, ville jeg gerne se endnu flere (og måske oftere) af jeres lækre madopskrifter :D
  Knus Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg er lige præcis en af dem, som følger en masse gode madblogs uden nogensinde at skrive en kommentar. Hovedsageligt bruger jeg dem som inspiration og følger sjældent en opskrift til punkt og prikke, og derfor melder jeg heller ikke tilbage med mine erfaringer med opskriften. Når det kommer til de mere personlige emner vil jeg umiddelbart tro, at det handler om, at mange som jeg foretrækker dette passive, observerende forhold til blogs – det er hyggeligt at følge med, men jeg har ikke behovet for at bringe mig selv på banen for hvert indlæg – der er trods alt en grund til, at det er jer, der er bloggere, og ikke jeres læsere :-) jeg synes, bloggen er god, som den er, og det er netop rart at få lov at kigge med fra sidelinjen uden at skulle melde sig ind i kampen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frk T

  Jeg følger jer på bloglovin, og som oftest når der kommer madopskrifter (fra alle blogs jeg følger) så venter jeg lidt med at læse dem, til jeg tænker jeg skal prøve opskriften af, så derfor kommer jeg ofte lidt sent ind på mange madbloggeres indlæg. Jeg har funderet lidt over hvorfor der til gengæld har været så stille fra jeres side med indlæg? Kan måske godt forstå at det er svært at bevare glæden ved at blogge, hvis ikke man får respons på det (andet end besøgstal) – jeg er rigtigt glad for mange af jeres opskrifter (og bruger jer nok også mest som opskriftsbog) – særligt er jeg stor fan af jeres søndags-suppedas som i kørte sidste efterår/vinter, og blev så glad da jeg i nu i efteråret spottede endnu én, men siden har jeg måttet kigge lidt langt efter dem? :)

  Jeg synes det ville være fedt med lidt andet end bare madopskrifter – gane og gaffel fortæller eksempelvis også om madoplevelser de har haft, det kunne være en fin ting at tilføje her også?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • smagsloejer

   Tak for brugbar kommentar Frk T :-)
   Det giver god mening med madindlæggene. Forstår godt du har opdaget stilheden, vi har måtte nedprioritere bloggen lidt grundet en masse skole. Vi sidder begge med eksamen og bacheloropgave, og når vi så er hjemme kl 17, er det for mørkt til et brugbart madbillede :-) samme gør sig gældende for supperne. Lover de kommer tilbage, så snart tiden er der :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg læser enormt mange blogs og kommenterer også meget, men meget sjældent på madblogs. Som regel fordi den eneste kommentar, en opskrift lægger op til, er “det ser lækkert ud” eller deslige… Så ja, det kræver nok noget andet og mere at kommentere på. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg følger forholdsvis mange madblogs (og blogs generelt), så for mig fungerer I mest som kogebog, forstået på den måde, at jeg bogmærker en opskrift, når den ligger i mit feed og ligner noget, jeg vil lave engang. Oftest læser jeg kun lige ingredienserne og måske fremgangsmåden, og så overser jeg altså eventuelle spørgsmål, I stiller :)

  Har ikke lige nogle idéer til, hvad I kan gøre, for at få sådan en som mig til at kommentere mere, men nu ved I i hvert fald, hvad grunden er til manglende kommentarer fra min side.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Irush

  Glæder jeg mig til :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kartoffel og Rosmarin-boller