Sundt sødt - hindbærhatte

MK-olie og rabatkode til dig

 photo 4-mkolie001_zps7b45b3eb.jpg

Vi har lidt lækkert i ærmet til jer kære læsere. For en måned siden købte jeg de hypede MK-olier hos søde Kathrine. Jeg havde læst en masse positivt om dem, og tænkte jeg ville give dem en chance og prøve dem af. Jeg havde, inden jeg prøvede olien, blandt andet læst at det selvfølgelig skulle hjælpe med, at smøre kroppen indefra og derved skabe hormonbalance ved deres rigtig sammensætning af essentielle fedtsyrer.

Jeg har nu taget mine shots i over en måned, og allerede nu kan jeg blandt andet mærke en fantastisk forskel på mine negle, der er blevet super stærke. Jeg synes allerede her efter en god måneds tid, at jeg også har fået mere glød i huden. Desuden er olien med til at stabiliserer blodsukkeret, så jeg oplever ikke på samme måde, at mit blodsukker flyver op og ned, så min sukkertrang er også mere kontrolleret.

Alt i alt er jeg rigtig positiv over olien, så jeg skrev til Kathrine som har den lækre webshop sundskønhed.dk og hun gik altså med til, at give alle smagsløjers læsere rabat hele maj måned ved brug af rabatkoden smagsloejer.dk får i 10% på jeres køb på hendes webshop.

Jeg har selv købt olierne der og en masse lækkert PUKKA tea. (Som en lille ekstra bonus, selvom det ikke er madrelateret, kan I desuden også købe det lækreste make-up, GloMinerals, på siden og det får I altså også 10% på)

Jeg vil rigtig gerne høre om I har nogle erfaringer med olien eller nogle andre olier for den sagsskyld?

 photo 2-mkolie010_zpsd000c340.jpg

 photo 8af69f90-811e-4323-bbf6-3e8d1f180e4c_zpsab1f82fa.jpg

8 kommentarer

 • Jannie

  Jeg overvejer kraftigt at prøve olierne – især nu efter at have læst dit indlæg! :-) Hvor stor dosis spiste du dagligt?
  Jeg kan dog ikke få rabatkoden til at virke – hverken med smagsloejer eller smagsloejer.dk?!
  Vh. Jannie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Dejligt tilbud! Jeg prøvede lige, og rabatkoden virker kun som smagsloejer og ikke smagsloejer.dk, det tænkte jeg, I gerne lige ville have rettet :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SMAGSLØJER

   Er glad for du også synes det er et godt tilbud. Jeg er også ret så begejstret for det! Tak for heads up, jeg retter det med det samme :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • SMAGSLØJER

   Nu har jeg selv lige afprøvet koderne, jeg kan kun få koden til at virke når smagsloejer.dk indtastes :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Ej, hvor fantastisk med rabat på MK Olie. Jeg har længe selv ville prøve det, men ikke turde springe ud i det. Og det er jo lidt halvdyrt, så hvis nu det ikke havde en effekt, så ville jeg nok blive skuffet.
  Men det lyder som om, at det fungerer super fint for dig. Jeg døjer desværre lige i øjeblikket med mit hår, som knækker i spidserne og endda helt oppe ved roden. Det er jeg super ked af, og jeg tænker om MK Olien måske kan hjælpe – ved du om det også hjælper på håret? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SMAGSLØJER

   Jeg er glad for at høre, du synes det er lige så skønt med rabatkoden som jeg gør. Jeg forstår dig udemærket – da jeg købte olierne først, var det også med en hvis skepsis. Men er meget positivt overrasket. Uden at være ekspert på området, så ville jeg mene at det hjælper. Negle, hår og hud skulle det gerne gøre underværker for. Men prøv lige at Google anmeldelse af MK-olie, så kan du læse rigtig mange andres oplevelser med MK-olien, og der er sikkert nogen som har oplevelser med håret.
   Kh Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   Mange tak for svar Maria :)
   Jeg vil prøve at google mig frem til nogle anmeldelser, og se om nogle evt. har skrevet om det har en virkning på håret.
   Tak for en super god og inspirerende blog – det er super dejligt, at I er begyndt at lave indlæg noget oftere :)
   Hav en rigtig god dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundt sødt - hindbærhatte