Blød (syndig) chokoladekage med valnødder

Photobucket

Da jeg havde min kære veninde på besøg til tøseaften, blev der i den anledning bagt en rigtig syndig chokoladekage. Når det endelig skal være, så skal det simpelthen være - sådan har jeg det altså lidt. Så jeg kiggede og kiggede opskrifter, og faldt over denne. Et perfekt match af alt for meget sødme, blødhed og lidt knas med valnødderne. Uhm!

Ikke nok med glassuren er oven på denne kage, bliver kagen også skåret midt over - og glassuren smurt imellem. Denne opskrift kan kun anbefales, hvis man kan lide s ø d e sager :- )

Ingredienser

4 æg 125 g sukker 125 g hvedemel 1 spsk kakao 25 g smeltet smør 75 g smeltet mørkt chokolade 150 g fint hakkede valnødder GLASUR 75 g mørk chokolade 125 g smør 200 g flormelis 2 spsk mælk Kom æg og sukker i en røreskål, og pisk i 10 minutter til massen er lys og luftig og trækker spor efter sig. Sigt mel og kakao sammen og vend det i æggemassen med en dejskraber. Vend det smeltede smør, chokoladen og nødderne i. Hæld kagedejen i formen, og stil den i en forvarmet ovn ved 160 grader og lad den bage i 30-35 minutter. Lad den køle af i formen i 5 minutters tid, inden den tages ud af formen, og køles helt af på en bagerist. Så skal glasuren laves. Smelt den mørke chokolade og lad den køle lidt af. Pisk smør, flormelis og mælk sammen i en skål, til blandingen er let og luftig. Pisk den derefter i den smeltede chokolade. Skær den kolde kage over på midten, og lav en sandwich af af glasur og kage. Jeg synes selv, at kagen var bedre dagen efter - da den havde stået i køleskabet natten over.

Photobucket

Photobucket