Quesadillas med kylling og salsa

Photobucket Ingredienser 3 fuldkorns tortillas 1 kyllingbryst 6 spsk salsa 150 g revet ost 6 spsk olivenolie Quesadillas er en mexikansk ret, som kan varieres i uendeligheder. Ikke kun fordi der findes vanvittigt meget forskellig ost, men også fordi man stort set kan putte alt i. Men det karakteristiske er dog osten. Det er simpelt, meget simpelt; Det er tortillas med ost og kylling vendt på panden. Photobucket Kyllingbrystet steges på panden, med salt og peber, til den er gennemstegt. Lad den køle af i 5 minutter, og skær så herefter i tynde skiver. Der kommes ost på tortillaen, 2 spsk salsa og kyllingen der afsluttes med ost igen. Den smeltet ost både foroven og neden, lukker pandekagen. NB der skal kun kommes fylde på halvdelen af tortillaen, da den klappes sammen, til en halvmåne. Quesadillaen steges på panden i ca. 2 spsk olivenolie omkring 2 minutter på hver side, til osten er smeltet. Den skæres i fire stykker. Jeg miksede en hurtig salat sammen, med tomat, avocado, mozzarella og toppede den med friskpresset limesaft, salt og peber. Retten går rigtig godt til en kold øl, og er ideel til en snack. Husk at følg os på facebook.