Pangasius

 photo Billede5_zps08ba965a.jpgHer kommer en stor anbefaling til fiskeglade læsere! For et stykke tid siden, blev jeg introduceret til fisken pangasius. En fisk som jeg hverken kendte til eller (sjovt nok) havde smagt. Jeg elsker fisk, men synes til tider at mange af de hvide fisk enten ikke smager af noget som helst eller smager af saltvand. Ingen af delene virker specielt tiltalende! Men jeg skal da love for, at denne hvide fiskefætter har givet mig mod på at udvide fiskehorisonten. Jeg har længe bevæget mig indenfor samme (til tider lidt trivelle) fiskeområde - vi snakker; laks, tun, rødspætte og kammuslinger. Men siden jeg smagte pangasius har det stået fast på menuen minimum én gang om ugen. Det lækre er, at denne fisk er meget mager, og skal faktisk blot have 20 minutter i ovnen ved 200 grader med et drys salt og peber over sig. Så simpelt og så godt! Min anbefaling er i hermed videregivet. DOG vil jeg lige nævne, at de poser som Kvickly og Netto har på frost med pangasius er de klart bedste. Jeg har købte en pose i Føtex, og fiskene var rigtig store og umiddelbart lækre - men smagen var bare ikke den samme, som i de lidt mindre fileter.  photo Billede3_zpsb97c1d1b.jpg