Salat m. dijon stegt kylling

 photo foto-62_zps517375c6.jpg SÅ står den altså på sommerferie for mit vedkommende! Efter en måned med intensiv læsning og 3 eksaminer, har jeg endelig sommerferie. JUBI! Den skal nydes med fødselsdage (både Christina og jeg har fødselsdag i juli), festival, grill og sommerhus med familie og venner. Det er altså noget der holder! Her I sommermånederne synes jeg at lette retter er et hit, tunge retter henvender sig på en eller anden mere til koldt mørkt vintervejr. Derfor står den ofte på salat, men det behøver bestemt ikke være kedeligt! Her får I opskriften, på en smadder lækker OG vanvittig nem måde at opgraderer sin kylling på.  photo foto-62kopi2_zps20a66994.jpg Ingredienser 400 g. kylling skåret i stykker 2 spsk. dijon sennep 1 spsk. akacie honning salt & peber Fremgangsmåde Steg kyllingen på pande i olie med salt og peber. Når kyllingen er gennemstegt, tilføjes sennep og honning og blandes godt med kyllingen. Lad det stege i et par minutter, til marinaden er stegt ind i kyllingen. Kom kyllingen på din yndlingssalat. I min salat var der; babyspinat, agurk, blommetomater, soltørrede tomater, asparges og hakkede mandler.  photo foto-62kopi_zpse1623af0.jpg