Sidste-øjebliks konfekt // Nem løsning med mint/chokokugler og chokoladebark
I år er der sket noget vanvittigt, måneden og min søde tand taget i betragtning. Jeg har ikke købt, spist eller bagt marcipan i år. 2 Toms snebolde er det tætteste på marcipan jeg har været. Skæbnen vil, at min konfekt-skuffe er tom. Ikke det smarteste træk, når jeg skal medbringe konfekt til juleaften. Er du ligeså ustruktureret - eller bare VILD med kombinationen af mint og chokolade som jeg, kan jeg kun anbefale disse nemme choko-mint-kugler!Desuden smækkede jeg en lækker chokoladebark sammen - med alt det smukkeste jeg lige havde i skufferne. Prøv begge dele - og medbring det til julens sammenkomster :-) Konfektkugler med mint og chokolade
1 pakke Odense Marcipan Marcipan med mint og chokolade
50 g Madagascar 67% fra Callebaut
Finthakkede usaltede pistacienødder
Tril kugler af marcipanen. Temperer chokoladen. Overtræk konfekten og drys med finthakkede nødder eller pænt glimmer.
Smuk lækker og nem chokoladebarkFordelen ved denne lækre bark er, at du kan tilpasse den nøjagtig efter hvad du har i skabe og skuffer.
Jeg brugte
ca. 150 g Madagscar 67% mørk chokolade
En lille håndfuld smuttede mandler - grofthakkede
En lille håndfuld frysetørrede jordbær
En lille håndfuld usaltede pistacienødder - finthakkede