MK-olie og rabatkode til dig

 photo 4-mkolie001_zps7b45b3eb.jpg Vi har lidt lækkert i ærmet til jer kære læsere. For en måned siden købte jeg de hypede MK-olier hos søde Kathrine. Jeg havde læst en masse positivt om dem, og tænkte jeg ville give dem en chance og prøve dem af. Jeg havde, inden jeg prøvede olien, blandt andet læst at det selvfølgelig skulle hjælpe med, at smøre kroppen indefra og derved skabe hormonbalance ved deres rigtig sammensætning af essentielle fedtsyrer. Jeg har nu taget mine shots i over en måned, og allerede nu kan jeg blandt andet mærke en fantastisk forskel på mine negle, der er blevet super stærke. Jeg synes allerede her efter en god måneds tid, at jeg også har fået mere glød i huden. Desuden er olien med til at stabiliserer blodsukkeret, så jeg oplever ikke på samme måde, at mit blodsukker flyver op og ned, så min sukkertrang er også mere kontrolleret. Alt i alt er jeg rigtig positiv over olien, så jeg skrev til Kathrine som har den lækre webshop sundskønhed.dk og hun gik altså med til, at give alle smagsløjers læsere rabat hele maj måned ved brug af rabatkoden smagsloejer.dk får i 10% på jeres køb på hendes webshop.

Jeg har selv købt olierne der og en masse lækkert PUKKA tea. (Som en lille ekstra bonus, selvom det ikke er madrelateret, kan I desuden også købe det lækreste make-up, GloMinerals, på siden og det får I altså også 10% på)

Jeg vil rigtig gerne høre om I har nogle erfaringer med olien eller nogle andre olier for den sagsskyld?  photo 2-mkolie010_zpsd000c340.jpg