Hjemmelavet pizza margarita

Ingredienser mozzarella parmaskinke babyspinat parmesan Dej 4 dl. hvedemel 2 dl. durum mel 2 dl. lunkent vand 15 g. gær salt, peber og olivenolie
Tomatsauce 1 dåse flåede tomater 2 tsk tomatpure 1-2 fed hvidløg 1 håndfuld basilikum salt, peber & olivenolie Gæren røres i det lunkne vand, resten af ingredienserne tilsættes og æltes godt sammen. Dejen lod vi stå og hæve i 30 minutter - men den vil udentvivl blive endnu bedre, hvis man har tiden til at lade den hæve et døgn i køleskabet. Tomatsaucen gav vi en omgang i minihakkeren. Dejen rulles ud og smøres med tomatsaucen. Vi skær mozzarellaen ud i skiver og fordelte den ud på pizzaen, og det fordelte parmaskinken. Kør hurtigt en tur med olivenolien over pizzaen. Pizzaen skal bages i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter. Den skyllede babyspinat ligges på pizzaen og evt. parmesan efter smag. Velbekomme.


