Hjemmelavet pizza margarita

PhotobucketForleden lavede jeg og et par veninder hjemmelavet pizza. Jeg synes tit at den hjemmelavet slags, godt kan blive et overfyldt, vådt stykke brød. Så jeg valgte at holde den helt simpel - Pizza Margarita med parmaskinke og frisk babyspinat.

Ingredienser                  mozzarella parmaskinke babyspinat parmesan Dej 4 dl. hvedemel 2 dl. durum mel 2 dl. lunkent vand 15 g. gær salt, peber og olivenolie

Tomatsauce  1 dåse flåede tomater 2 tsk tomatpure 1-2 fed hvidløg 1 håndfuld basilikum salt, peber & olivenolie Gæren røres i det lunkne vand, resten af ingredienserne tilsættes og æltes godt sammen. Dejen lod vi stå og hæve i 30 minutter - men den vil udentvivl blive endnu bedre, hvis man har tiden til at lade den hæve et døgn i køleskabet. Tomatsaucen gav vi en omgang i minihakkeren. Dejen rulles ud og smøres med tomatsaucen. Vi skær mozzarellaen ud i skiver og fordelte den ud på pizzaen, og det fordelte parmaskinken. Kør hurtigt en tur med olivenolien over pizzaen. Pizzaen skal bages i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter. Den skyllede babyspinat ligges på pizzaen og evt. parmesan efter smag. Velbekomme. Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket